Ontwerpster Wieneke van Gemeren begon haar internationale design carrière ruim 25 jaar geleden nadat haar werk werd opgemerkt door Renzo Rosso, de oprichter van Denim merk Diesel. Ze verhuisde naar Italië om op Diesel’s hoofdkantoor een Interior Design afdeling op te zetten en ontwierp gedurende 8 jaar alle Diesel Flagship stores wereldwijd, evenals een Boutique Hotel in Miami Beach.

Sindsdien staat ze bekend om haar innovatieve en smaakvolle kijk op interieurs en deskundige oog voor detail en styling. Haar uitgesproken en verrassende stijl heeft veel toonaangevende klanten aangetrokken, waaronder Moxy Hotels van Marriott, Hotel keten LBG Hotels en Conscious Hotels uit Amsterdam.

Interieur styling is voor Wieneke een belangrijke onderdeel van haar werk als ontwerpster, en ze is dan ook voortdurend op zoek naar originele en bijzondere interieur accessoires.

Als gevolg van de Corona pandemie kreeg ze de tijd om haar plannen voor het openen van een eigen winkel te realiseren. In haar winkel SuperMatique is een uitgebreide, eclectische, met zorg bij elkaar gebrachte, verzameling klein meubilair, verlichting en interieur accessoires te vinden.

Ben je benieuwd naar Wieneke’s projecten? Op haar website, is een selectie van haar werk te zien.